Onderhoud en Reparaties

ONDERHOUD EN REPARATIES

Onderhoud en Reparaties

Heeft u een lekke uitlaat, een kapot achterlicht, een beschadigde ruit of een piepende snaar? Voor het oplossen van dergelijke problemen bent u bij Hanna Cars aan het juiste adres. Wij verzorgen onderhoud en reparaties voor alle soorten auto’s. Dus heeft u ongemakken die u zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben, neem dan contact met ons op. Onze hoog opgeleide en gespecialiseerde autotechnici repareren uw auto op deskundige wijze en zorgen ervoor dat kapotte onderdelen vervangen worden door het beste alternatief.

Onderdelen

Hanna Cars maakt uitsluitend gebruik van de best mogelijke materialen. Wij gebruiken alleen originele en A-kwaliteit onderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn. Bij onderhoud en reparaties monteren wij enkel onderdelen van topkwaliteit.

Soorten onderhoud en reparaties

Bij Hanna Cars kunt u terecht voor onderhoud en reparaties, ongeacht de auto die u heeft. Bij onderhoud en reparatie moet u denken aan het vervangen van remmen, de distributieriem, de uitlaat, de ruit of het achterlicht, het uitlijnen van banden, het verversen of bijvullen van vloeistoffen (o.a. olie), blikschadeherstel, autopoetsen, de jaarlijkse beurt etc. Eigenlijk verzorgt Hanna Cars alles wat met auto onderhoud en reparaties te maken heeft.

Grote of kleine onderhoudsbeurt

Elke auto heeft een periodieke onderhoudsbeurt nodig, groot of klein. Hanna Cars doet het periodieke onderhoud van alle merken auto’s. Mochten er tijdens een onderhoudsbeurt problemen aan het licht komen waar grote en prijzige reparaties aan te pas moeten komen, dan informeren wij u hier altijd over. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan.

APK Keuring

Naast normaal onderhoud en reparaties verzorgt Hanna Cars ook APK keuringen. Voor meer informatie over deze service kunt u terecht op de pagina over APK keuringen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onderhoud en reparaties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons ook bellen op +31 (0)23 576 33 78 of buiten kantooruren op +31 (0)6 11 77 33 30. Wij helpen u graag verder.

 

Home - Airco ServiceAPK KeuringAutoschadeOccasions

Bewaren