Airco Service

aircoservice

Airco Service

Om er voor te zorgen dat het aircosysteem altijd perfect loopt, dienen de belangrijkste onderdelen van het systeem tenminste jaarlijks gecontroleerd te worden.
Het is daarom van belang het aircosysteem elke twee jaar een grote aircobeurt te geven. Tijdens deze beurt wordt het koudemiddel opnieuw gevuld, de dichtheid van het systeem gecontroleerd en indien nodig de droger vervangen. Tevens wordt er ook uv middel in het systeem gedaan om lekkages in de toekomst gemakkelijker op te sporen.

Airco bijvullen

Om uw airco optimaal te laten functioneren, kan het nodig zijn om deze bij te vullen. Kom langs of bel 023 576 33 78 voor een afspraak om te checken of dit nodig is.

Airco reinigen

De verdamper en interieurfilter van het aircosysteem creëren een ideale omgeving voor gevaarlijke en allergie opwekkende micro-organismen. Het is daarom van groot belang deze regelmatig te reinigen. Door de verdamper te desinfecteren worden nare geuren uit het systeem verwijderd en kunnen allergieën voorkomen worden. Door een speciale laag aan te brengen op de verdamper, wordt de vorming van nieuwe bacteriën voorkomen. Het interieurfilter moet na elke 15.000 kilometer vervangen worden, omdat hierin stof, roet, pollen en andere invloeden van buitenaf in blijven zitten. Een schoon filter vermindert het aantal bacteriën, zorgt ervoor dat ruiten minder snel beslaan door vocht en verkleint de kans op schade aan de ventilatiemotor. Laat daarom u airco systeem tijdig reinigen.

Indien u vragen heeft, of een afspraak wilt maken neemt u dan contact met ons op.

HomeAPK KeuringAutoschadeOccasionsOnderhoud & Reparaties

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren